ALL BC I SAW 828; TRUST AND BELIEVE

I’m going from having to convince myself to BELIEVE, like how Mary believed God, when he told her she was pregnant with Jesus… to now TRUSTING, like Peter did when he walked on Water!! I’m trusting God so hard during this time of transition. This is the transition of me turning into the greatest version of myself. Ultimately, becoming the exact WOMAN God called, created, and chosen me to be and do in this world. When I tell you, it HURTS SO BAD! I ain’t lying. When I say crushed, it’s a real live demolition and a simultaneous reconstruction. Getting all the muck out, releasing, and removing all that does not belong yet replacing with better qualities and forming new habits. My character is being rebuilt. And I’m on the ground floor, but I’m on my way up though. It’s this necessary process that I welcome and surrender to bc I MUST… the life I want to live requires it. Temporary happiness, temporary fixes, temporary highs, are NOT MY PORTION. I want the life God wants me to have, the life He created for me to live. I am an heiress, and am of a royal priesthood As Queen MOTHER, I declare and decree, I SHALL have EVERYTHING GOD INTENDS FOR ME TO HAVE, RIGHT NOW IN THE NAME OF JESUS. LET EVERY GOOD AND GREAT GIFT FROM MY GOD, MY LORD AND SAVIOR— BE IT RELEASED UNTO ME IMMEDIATELY IN THE NAME OF JESUS. I BREAK THE SPIRIT OF DELAY OFF MY LIFE AND EVERBODY CONNECTED TO ME. LET BREAKTHROUGH AFTER BREAKTHROUGH HIT MY LIFE RIGHT NOW IN THE MIGHTY AND MATCHLESS NAME OF JESUS!! ACCORDING TO EPHESIANS 3:20 – 🗣 I SPEAK EPHESIANS 3:20 OVER MY LIFE RIGHT NOW IN JESUS NAME!! THAT…IS MY PORTION – NOTHING LESS. I BREAK EVERY SPIRIT OF DELAY HINDERING MY LIFE AND SEND IT BACK TO HELL TO NEVER RETURN! IN THE NAME OF JESUS!!

I plead the blood 🩸 over me and my household. As for me and my house we will serve the Lord!! Str8 like that!! I LIVE IN ABUNDANCE, NOW! I CAN DO ALL THINGS THROUGH CHRIST THAT STRENGTHENS ME. And IM MORE THAN A CONQUEROR! I WILL FINISH WHAT I START …BC THE GOD I SERVE IS THE AUTHOR AND FINISHER oF MY LIFE. And GREATER IS HE THAT IS IN ME THAN he THAT IS IN RHE WORLD!! Big bank take little bank, the God I serve is RICH IN SPIRIT, rich in. honor and in Love!! I BELIEVE GOD, I TRUST GOD, AND IM STANDING ON HIS WORD!! Yea THOUGH I WALK THEU THE SHADOW OF DEATH I WILL FEAR NO EVIL!!! I AM STRONG AND OF GREAT COURAGE AND WILL DO EVERY GOOD AND EVEN GREATER WORK. I am STEADFAST AND I STEWARD WELL OVER ALL THAT WHICH MY GOD AND MY KING HAS BLESSED ME WITH AND I TAKE HEART, WITH POWER, LOVE, AND A SOUND MIND BUT I PRESS ON TOWARD THE MARK OF THE HIGHER CALLING OF CHIST JESUS AND I MOVE THROUGH THIS LIFE WITH CRAZY FAITH! AND THIS HOW I GOTTA TALK WHEN IT LOOK SOOOOO CRAZY OUT HERE, BUT MY GOD IS DOING A NEW THING ACCORDING TO ISAIAH 43:19 AND I RECEIVE MY NEW, I REMOVE EVERY PIECE OF THESE OLD GARMENTS AND I HUMBLY BOW AT MY ABBA’s FEET AS I PUT IT ALL ON THE ALTAR AND I RISE UP TO MY GREATEST SELF IN CHRIST JESUS IN NEE GARMENTS, IN ALL THE NEWNESS THE NEW HAS TO OFFER AND I MOVE AND OPERATE IN THE NEW LIKE ITS MY NORM AND IM FOCUSED ON MY GOOD ALMIGHTY GOD BC IM CONFIDENT THAT I WILL SEE THE GOODNESS OF THE LORD IN THE LAND OF THE LIVING!!! I BREAK THE WITCHCRAFT OFF MY LIFE AND OFF EVERYONE CONNECTED TO ME RIGHT NOW IN THE NAME OF JESUS AND WHATEVER SOELLS AGAINST US IS RETURNED BACK TO SENDER, LET IT FALL TO THE GROUND. I PLEAD THE BLOOD OVER MY HOUSEHOLD And ALL CONNECTED TO ME. I DECLARE THAT WE ARE ALL MARKED SAFE IN THE ARMS OF THE LORD- PROTECTED BY GOD. I SPEAK PSALMS 91 over my HOUSEHOLD AS HE IS OUR REFUGE. He is A STRONG TOWER!! My GOD IS MIGHTY TO SAVE!! And His Promises are YES AND AMEN 🙏🏾 And I CALL EVERY PROMISE IN RIGHT NOW AND BE IT UNTO ME!! I WANT TO SEE IT RIGHT NOW TODAY!!! I LOVE YOU LORD AND I PRAISE YOUR NAME WAYS!!! HALLELUJAH!!! ITS DONE. VICTORY IS MINE!! TODAY!!! AND I WILL FOREVER GIVE GOD THE GLORY!!! THANK YOU JESUS!!! Hallelujah TO THE MOST HIGH GOD!!!

“And we know that all things work together for good to them that love God, to them who are the called according to his purpose.”
‭‭Romans‬ ‭8‬:‭28‬ ‭KJV‬‬

💗🙏🏾🩸🤌🏿😌🔥

Published by Chelsey Marie

Blessed; Highly Favored. Fearfully and Wonderfully made to be honest and I gotta stand on that cuz God said so.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started